top of page
  • mhaasjes

Maya wijsheid & Yin Yoga jaarenergie 2023

Bijgewerkt op: 15 dec. 2022


De jaarenergie 2023 Gele ster toon 7


Ik neem mijn eigen plek in

Ik doe precies wat bij mij past

Zo ben ik afgestemd en geef ik door

Ik versta de kunst van het leven

Ik zie de schoonheid van het bestaan


Neem jij jouw eigen plek in? Toon jij stralend je talenten aan de wereld? Of liggen die diep in jezelf verstopt?


Wil jij in 2023 jezelf de vrijheid geven om je eigen pad te volgen? Ontdekken hoe je kunt doen waar je echt blij van wordt en hoe jij met jouw kwaliteiten nog meer van betekenis kunt zijn voor jezelf en anderen?


Hoe mooi is het dan om juist NU, met alle ondersteunende energie van Gele ster die in 2023 aanwezig is, op dit pad van bewustwording te stappen. Niet alleen maar SAMEN met Elvira van Rijn en mij.


Dat kan op 21 januari van 14.00-17.00 uur bij Room4yoga op de Emmastraat 33 in Velp. Tijdens onze workshop maya wijsheid & yin yoga nemen we je mee in de jaarenergie van 2023: Gele Ster toon 7. Je activeert de hulpbronnen bij jouw intentie voor het nieuwe jaar en maakt ruimte in je lichaam, zodat de jaarenergie vrijuit door je heen kan stromen.


Ervaring met Yin yoga of de kalender is niet noodzakelijk.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page